Benieuwd geworden wie GFH schilders zijn?

Op zoek naar een enthousiast en vakkundig team werkzaam voor onder andere particulieren,bedrijven, (gemeentelijke) instellingen, woningbouwverenigingen en verenigingen van eigenaren.

Woning na het schilderwerkWoning voor het schilderwerk
20+
Jaar ervaring
200+
Projecten
150+
Kozijnen geschilderd
50+
Trappen gerenoveerd
Onze missie

Werk dat precies naar wens wordt afgeleverd

G.F.H. Schilders en Afwerkingsbedrijf is een V.O.F. van de twee schilders Gert Heek en Gerwin Meerveld. Gert heeft ruim 20 jaar ervaring in de schilderwereld. Sinds februari 2008 is hij zijn eigen schildersbedrijf begonnen en is er inmiddels een uitgebreide klantenkring opgebouwd. Gert en Gerwin zijn dan ook een echte vakmannen en houden er van om hun werk precies en naar wens af te leveren.Voor een overzicht van de werkzaamheden en de projecten die we in het verleden hebben gedaan, klik hier.

Wilt u gelijk contact opnemen? Bel dan 06 10 737 135 of 06 54 294 298 of vraag een offerte aan.

Ons verhaal

Enthousiast en vakkundig team

G.F.H. Schilders en Afwerkingsbedrijf is een enthousiast en vakkundig team werkzaam voor onder andere particulieren,bedrijven, (gemeentelijke) instellingen, woningbouwverenigingen en verenigingen van eigenaren. Wij zijn een klein maar flexibel bedrijf, waar vakmanschap en service hoog in het vaandel staat. Wij beschikken over de mogelijkheid om uw schilderwerk tot in de puntjes te verzorgen, en net dat beetje meer te geven doordat wij ook andere werkzaamheden kunnen verrichten.

gerenoveerde trap
Ons team

De gezichten van GFH

John Carter - Constructor X Webflow Template

Gert Heek

GFH schilders
Andy Smith - Constructor X Webflow Template

Gerwin Meerveld

GFH schilders